Verenig uw talenten met die van een groep ondernemers.

Waarom samenwerken met ons?

 • Laten we onze krachten bundelen.

  Het samenspel tussen de kracht van een groep en die van een lokale speler zorgt voor een belangrijke meerwaarde. Daarvan zijn we overtuigd. Door bepaalde taken voor u te verlichten en u extra tools aan te reiken, kunt u zich concentreren op het leveren van een kwaliteitsvolle, eersteklas service.

 • Onze waarden zijn dezelfde.

  De beste kwaliteit leveren, dat willen we allebei. En dit zowel bij de dienstverlening voor de overledene en zijn naasten, als in onze relatie als tevreden partners.

 • We stellen dezelfde eisen.

  U bent net zoals wij. Voor elke overleden persoon en zijn naasten willen we een warm en menselijk moment creëren, en dit via een onberispelijke dienstverlening. Maar ook een heldere, aantrekkelijke en respectvolle communicatie om uw reputatie als belangrijke uitvaartondernemer in uw streek te versterken.

 • Wij zijn een sterke groep.

  Samen staan we altijd sterker. Ons logo – het blad van de Ginkgho Biloba, een van de meest resistente bomen ter wereld – is dan ook niet toevallig gekozen.

Waarom samenwerken met ons?

Hoe bieden we samen een meer kwaliteitsvolle service?

 • Geen grote veranderingen, enkel kleine verbeteringen.

  Niemand weet beter dan u welke dienstverlening het meest gepast is in uw streek. Wij schatten uw aanpak naar waarde en respecteren uw knowhow bij onze samenwerking.

 • Technische en logistieke ondersteuning.

  Uw werkdruk wordt verminderd door het centraliseren van zaken als administratie, boekhouding of personeelsbeheer. Zo kunt u zich concentreren op uitvaartdiensten met een hoge toegevoegde waarde.

 • Meer middelen, minder druk.

  U kunt gebruikmaken van talloze gemeenschappelijke middelen zoals voertuigen, gebouwen ... Op deze manier kunt u periodes van hoge activiteit makkelijker opvangen.

 • Optimalisatie van kosten en diensten.

  U maakt deel uit van een groep ondernemers waarmee u samenwerkt om bepaalde zaken te optimaliseren. Groepsaankoop van benodigdheden, trainingspool voor alle werknemers in de groep, oprichting van een trainingspool voor alle partners, voordelige overeenkomst met één of meer boekhoudkantoren, identiek sociaal secretariaat voor iedereen ... zijn slechts enkele van de vele voordelen.

 • Meer middelen om te groeien.

  U wilt uw activiteiten verder uitbouwen? Wij zorgen voor financiële ondersteuning, omdat we ervan overtuigd zijn dat uw ambitie en onze ondersteuning samen tot succes zullen leiden.

 • Meer gemoedsrust.

  U wilt uw inkomen optimaliseren of uw naasten beschermen in geval van tegenslag? Wij bieden u een oplossing voor de overname van uw gebouwen.

Hoe bieden we samen een meer kwaliteitsvolle service?

Uw activiteit anders en geruster uitvoeren, wat betekent dat precies?

 • U behoudt de controle.

  U bent degene die de juiste beslissingen neemt voor de lokale ontwikkeling van uw onderneming.

 • U gaat voor kwaliteit.

  U maakt deel uit van een groep waarin een kwaliteitsvolle service en aanpak altijd centraal staan.

 • U bent 100% beschikbaar.

  U verleent uw diensten zoals u dit altijd al heeft gedaan. Met als verschil dat u zich volledig op de echt belangrijke activiteiten kunt concentreren, zoals het contact met de familie en de begeleiding vóór, tijdens en na de uitvaart.

 • U bent verlost van bepaalde taken.

  U kunt genieten van onze logistieke en administratieve ondersteuning. Zo worden allerlei bijkomstige taken door de groep beheerd: boekhouding, IT-beheer, personeelsbeheer, snelle recrutering van extra personeel, bankzaken, verzekeringen ... U geniet ook van een vermindering van het aantal wachtdiensten dankzij het groeiende aantal partners in onze groep.

 • U krijgt meer rust in uw werk en leven.

  U geniet van een beter evenwicht tussen uw werk en uw leven dankzij beter georganiseerde verlof- en rustperiodes.

 • De anderen zijn net zoals u.

  U maakt deel uit van een groep ondernemers die denken zoals u en op een dynamische manier samenwerken. Dat wil zeggen dat ze elkaar hulp, advies en ondersteuning bieden. U kunt op anderen rekenen, net zoals anderen op u kunnen rekenen.

Uw activiteit anders en geruster uitvoeren, wat betekent dat precies?

Samen gaan we voor een nieuw avontuur.

Bij Ginkgho funerals verkiezen we een transparante communicatie gedurende het volledige proces. En dit ongeacht uw ambities en wensen, voor uw bedrijf en voor u. Wij streven naar een eerlijke, duurzame en ontspannen samenwerking, zodat iedereen elke dag enthousiast en tevreden is om deel uit te maken van Ginkgho funerals.

 • 1

  U neemt vrijblijvend contact met ons op.

 • 2

  We wisselen informatie uit.

 • 3

  We ontmoeten elkaar om zeker te zijn dat we dezelfde visie delen.

 • 4

  U ontvangt een eerste evaluatie en de voorlopige prijsofferte.

 • 5

  U neemt de beslissing om een van onze partners te worden.

 • 6

  Wij voeren de audit samen uit en u ontvangt de definitieve prijsofferte.

 • 7

  U ontvangt de juridische documentatie.

 • 8

  U tekent en we beginnen samen aan dit avontuur.

 • Frédéric Cambie

  Gedreven om samen te brengen.

  Mensen verenigen om verder te bouwen, oplossingen vinden om te kunnen groeien, mensen helpen om zich te ontplooien … het zit in mijn DNA. Sinds het begin van mijn professionele leven heb ik ernaar gestreefd om mensen, bedrijven, middelen en vaardigheden samen te brengen om hieruit mooie projecten te laten ontstaan. En ik ben er vast van overtuigd dat de ingrediënten voor succes dichterbij zijn dan men denkt.

  Ervaring op elk terrein.

  Mijn vaardigheden zijn behoorlijk gevarieerd. Ik ben actief geweest bij grote internationale managementgroepen op het vlak van overnames, reorganisatie en wederverkoop van activiteiten, bij financiën en operations en in algemeen management. Ik heb ervaring op het gebied van merken en patenten, in bedrijfsadvies en sinds 1996 bij de uitvaart (uitvaartverzorgers, crematoria en verzekeringen). Ik kreeg ook de kans om in verschillende landen te werken, waaronder Zwitserland, Italië, Nederland en natuurlijk België.

  Er was eens … Ginkgho funerals.

  De afgelopen 6 jaar heb ik persoonlijk met Johan geïnvesteerd in verschillende uitvaartbedrijven in de regio Antwerpen. Deze eerste stap naar een groep bracht ons op het idee om dit project uit te breiden naar het hele land. Waarom niet ondernemers samenbrengen die met meer gemoedsrust willen werken dankzij de middelen van een groep partners die allemaal in dezelfde richting denken? Ik wil hiermee alchemie creëren.

  Frédéric Cambie

 • Johan Dexters

  Beschikbaar zijn voor de families.

  Het is vreemd om over geluk te praten als het levenseinde al 33 jaar een vertrouwde metgezel is. Als mensen mij vragen hoe ik dit werk kan doen, zeg ik dat het voldoende is om de betekenis van het woord «levenseinde» te veranderen. Ik zie het zeker als de laatste halte van een reis, maar ook als een belangrijk moment voor families. Het is meer dan een begrafenis, het gaat om het organiseren van een ceremonie die hulp, steun en troost kan brengen.

  De wereld rond families heropbouwen.

  “Het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar”, zei Antoine de Saint-Exupéry. Wanneer de dood langskomt, lijkt de hele wereld te verdwijnen. Het enige wat we kunnen doen, is deze weer zichtbaar maken via onze interactie met de familie. In deze moeilijke tijd van hun leven zijn we een veilig en geruststellend toevluchtsoord voor families.

  Mijn andere blik.

  Als actief lid van een regionale, nationale en internationale beroepsvereniging heb ik gezien dat de onzekerheden en uitdagingen in de sector op veel manieren complexer worden. En wanneer complexiteit de boventoon voert, is het meer dan ooit essentieel om verenigd te zijn, om wederzijdse bruggen te bouwen en te consolideren, met wederzijds respect en vertrouwen. Ik vond het daarom belangrijk om na te denken over een nieuwe, meer eigentijdse vorm van «samenleven», waar iedereen zich goed voelt. Dit vond ik bij Ginkgho funerals.

  Johan Dexters

 • Jean-Michel Bemelmans

  Het zit in ons dna.

  Terwijl de meesten hun professionele ervaring opdoen op volwassen leeftijd, kreeg ik het van jongs af mee. En dat is een groot voorrecht. Ik groeide op in een familiale omgeving waar we elke dag bezig waren met het begeleiden van overledenen. Het maken van doodskisten, de verkoop van bloemen, alle procedures vóór, tijdens en na de uitvaart … mijn ouders toonden mij de toegevoegde waarde van een goede service om op een efficiënte, persoonlijke en menselijke manier te helpen.

  Ondernemen, maar niet alleen.

  In deze omgeving is mijn ondernemersgeest op een natuurlijke manier gegroeid. Dit drijft mij vandaag nog steeds, in verschillende sectoren. Toetreden tot GINKGHO funerals en zo mijn vakkennis en ervaring in de sector delen, was dan ook een logische stap. Het vormt voor mij een band tussen verleden, heden en toekomst.

  We zijn klaar voor morgen.

  Verder nadenken met een groep vakgenoten, het beroep van uitvaartondernemer laten evolueren in de samenleving van morgen, met de uitdagingen die ons wachten … voor mij is het een ode aan datgene wat mijn ouders mij op persoonlijk en professioneel vlak hebben bijgebracht.

  Jean-Michel Bemelmans

U en wij. Samen.

U behoudt de leiding, wij zorgen voor ondersteuning.

Contacteer ons

Ginkgho